Prosès logam profesional. Highly ngalami & dilengkapi personel

Nyuwun supaya

Welcome to perusahaan kita

No 138 Dunhua Road, Shibei District, Langkawi, Shandong, China

Babagan awake dhewe

Heng Steel Group iki diadegaké ing taun 2005, iku wesi lan baja perusahaan gedhe ing lor China. Ana papat wesi lan baja Enterprises in China. Iku sing anti karat, resistance asam, resistance abrasion, cuaca Unit anggota China institute. Iku uga pusat D lan basa test saka proses nutupi R &. Ing kolom Galvanized lan Pre-dicet supaya anjog ing lapangan. Company punika pimpinan ing lapangan aluminium PVDF Pre-dicet.

  • kasunyatan
  • fact2
  • fact3

Paling Anyar Saka Blog News

  • Kamentrian Ecology lan Lingkungan, Komisi Development lan pembaharuan lan liyane 10 departemen lan pemerintah wong kang Beijing, Tianjin, Hebei lan enem provinsi lan munisipalitas liya wis melu ditanggepi "Rencana Aksi kanggo Comprehensive Manajemen Polusi Air ...
  • On September 19-20, 2019, ing seminar katelu ing teknologi kontrol polusi Ultra-kurang kanggo gas flue ing baja lan industri coking iki dianakaké ing Beijing. personel cocog saka wesi lan baja Enterprises, universitas, institusi riset ilmiah lan supplier teknologi engineering in fi ing ...