përpunimit të metaleve profesionale. personelit me përvojë dhe të pajisur

Kërkesë një urdhër

Mirë se vini në kompaninë tonë

138 Nr Dunhua Road, Shibei District, Qingdao, Shandong, China

Rreth nesh

Heng Steel Group është themeluar në vitin 2005, është një hekur dhe çelik ndërmarrje të madhe në veri të Kinës. Ka katër hekurit dhe çelikut ndërmarrjeve në Kinë. Kjo është një korrozioni anti, rezistenca acid, rezistenca konsumuarit, erozion njësi anëtare Kina Instituti. Është gjithashtu një R & D qendër dhe bazë provë e procesit të veshjes. Në fushën e galvanizuar dhe të para-pikturuar mbajtur kryesor në këtë fushë. Kompania është lider në fushën alumini PVDF Pre-pikturuar.

  • fakt
  • fact2
  • fact3

Latest nga Blog Lajme

  • Ministria e Ekologjisë dhe Mjedisit, Komisioni i Zhvillimit dhe Reformës dhe 10 departamentet e tjera dhe qeveritë e njerëzve të Pekin, Tianjin, Hebei dhe gjashtë provincat dhe komunat tjera kanë lëshuar bashkërisht "Planin e Veprimit për Menaxhimin Gjithëpërfshirës të ndotjes së ajrit ...
  • Në shtator 19-20, 2019, seminari i tretë në teknologjinë ultra-të ulët të kontrollit të shkarkimeve për gazin e oxhakut në çelik dhe industrisë coking u mbajt në Pekin. personeli përkatës nga hekurit dhe çelikut ndërmarrjeve, universitetet, institucionet kërkimore shkencore dhe furnizuesit e teknologjisë inxhinierike në fi ...