ngolah logam profésional. Kacida ngalaman & dilengkepan tanaga

Menta hiji urutan

Wilujeng sumping di parusahaan urang

No 138 Dunhua Jalan, Shibei District, Qingdao, Shandong, Cina

Tentang Kami

Heng Steel Grup didirikan dina 2005, mangrupakeun beusi jeung baja perusahaan ageung di kalér Cina. Aya opat beusi jeung baja usaha di Cina. Ieu hiji anti korosi, résistansi Asam, résistansi abrasion, weathering unit anggota Cina institut. Ieu ogé hiji puseur D sarta base test tina prosés palapis R &. Di sawah Galvanized jeung Pra-dicét jaga ngarah di lapangan. Parusahaan nyaeta pamimpin dina widang aluminium PVDF Pra-dicét.

  • kanyataan
  • fact2
  • fact3

Panganyarna Ti Blog News

  • Departemen Ékologi jeung Lingkungan, KPK Development sarta Reformasi jeung lianna 10 departemén jeung pamaréntah rahayat Beijing, Tianjin, Hebei jeung genep propinsi jeung kotamadya lianna geus babarengan dikaluarkeun "Rancangan Aksi pikeun komprehensif Ngokolakeun polusi udara ...
  • On Séptémber 19-20, 2019, seminar katilu dina téhnologi kontrol émisi ultra-low keur gas flue dina baja jeung industri coking dilaksanakeun di Beijing. tanaga relevan tina beusi jeung waja usaha, universitas, lembaga panalungtikan ilmiah jeung suppliers téhnologi rékayasa di fi teh ...