ngolah logam profésional. Kacida ngalaman & dilengkepan tanaga

Menta hiji urutan

Wilujeng sumping di parusahaan urang

No 138 Dunhua Jalan, Shibei District, Qingdao, Shandong, Cina

Tentang Kami

Heng Steel Grup didirikan dina 2005, mangrupakeun beusi jeung baja perusahaan ageung di kalér Cina. Aya opat beusi jeung baja usaha di Cina. Ieu hiji anti korosi, résistansi Asam, résistansi abrasion, weathering unit anggota Cina institut. Ieu ogé hiji puseur D sarta base test tina prosés palapis R &. Di sawah Galvanized jeung Pra-dicét jaga ngarah di lapangan. Parusahaan nyaeta pamimpin dina widang aluminium PVDF Pra-dicét.

  • kanyataan
  • fact2
  • fact3

Panganyarna Ti Blog News

  • The global market generally rose, the international oil price rose collectively, the domestic commodity futures rose most, intra-day steel continued high, by the Ministry of Commerce’s statement to expand domestic demand new policies and more provinces in the domestic steel production limit...
  • According to the data of the General Administration of Customs on July 15, 2021, China exported 6.458 million tons of steel in June 2021, up 74.5% year on year; From January to June, China exported 37.382 million tons of steel, up 30.2% year on year. China imported 1.252 million tons of steel in ...